Fiktive paraplyer

Uncategorized

sjovt-RAINS

Her kommer  lige et sneak peek på vores spændende bæredygtigheds-projekt på Via Design (selvom det stadig hedder teko i min verden). Vi “launcher” (aka fremlægger) vores idé på torsdag til hvordan vi kan gøre verden lidt mere bæredygtig; en paraply af genbrugsmaterialer. Fra RAINS. Jep! og i TO designs også!

Dette er selvfølgelig et skoleprojekt – så det har intet med hverken Rains eller realitet at gøre. Og siden det ikke bare lige er så nemt igen at bygge en paraply, har vi måtte ty til andre måder at vise vores produkter frem på, og deraf kommer den flotte sammensætning af illustrator-tegninger og ægte billeder. Selvom jeg jo læser til tøj design assistent og stylist, har nogle projekter slet intet at gøre med tøj: sidste år var der kontorstole på programmet og denne gang er det paraplyer.

Selv blev jeg ramt af en abnormt stor skyller på min 3,5 kilometer lange cykeltur hjem fra skole. Jeg kunne ikke engang se ud af mine øjne og jeg var sjaskvåd, da jeg kom hjem. Lige dér synes jeg at der var rigtig meget behov for både paraplyer og regnjakker!

Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s